dijous, 19 de juliol del 2012

Actualitzem bloc amb moltes novetats i fotos!

Hola!
Actualitzem el bloc del camp amb diverses informacions de com està anant aquests dies! Ja us avancem que ens ho estem passant molt bé, tant, que quasi ni ens enrecordàvem que teníem un bloc que volíeu seguir. Us fem una mcia de resum i us enviem fotos perquè veieu que no mentim!

Dia 1: Vam arribar i, per conèixer millor els companys, vam fer un joc de presentació i per perdre la vergonya! I a la nit, vam gaudir de la primera vetlla!

Dia 2: Vam visitar l'espai que ens acollirà aquests dies. Vam rebre la visita de representants d'Acció Natura i de l'Ajuntament de Sils, que col·laboren en el camp, que ens van encoratjar a treballar i a gaudir del projecte. També vam fer una descoberta de l'estany i el seu entorn! Ens va agradar molt! I mica en mica, ens vam anar adaptant a les tasques del camp, repartint-nos feines com la intendència, etc.

Dia 3: A treballar! Ja tocava! Intendència ens ha preparat un plat boníssim, tot i que amb trossos de ceba i pebrot gegants! Demà segur que surt millor! I a la tarda, cap al poble de Sils, a descobrir-lo fent una gimcana!

A partir d'ara prometem informar amb més agilitat!









2 comentaris:

  1. Que bé saber de vosaltres! I més si hi han bones notícies i un bon grapat de fotos. Moltes gràcies!
    Proposta: perquè no recolliu i publiqueu una frase de cada noi i noia que descrigui l’experiència fins ara?
    Que continueu gaudint del camp (i fent-nos arribar bones noves)
    Eva

    ResponElimina
  2. Ens alegra saber que esteu treballant i coneixent-vos.. uns desitgem un camp pel de bones experiències, des de Terrassa estem convençuts que així serà.. gràcies pel vostre treball d'actualització de la informació i el reportatge gràfic, és molt encoratjador. A seguir,

    Fina

    ResponElimina